Baconfräst svartkål

6
0
Baconfräst svartkål

Baconfräst svartkål är ett gott tillbehör till kyckling, lax eller till och med pasta. Svartkål är en sorts mild kål med stora blad. Populär i Italien och perfekt att fräsa med lök och bacon som här. Om du vill är det också gott att gräddstuva svartkålen.

Skriv ut
Baconfräst svartkål

Ingredienser

4 portioner
ca 300 g
svartkål
1
gul lök
140 g
tärnad bacon
-
salt och peppar

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 669 KJ / 160 kCal
Fett 12.2 g
Kolhydrater 2.8 g
Protein 8.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept