Baconfräst svartkål

8
1
Baconfräst svartkål

Baconfräst svartkål är ett gott tillbehör till kyckling, lax eller till och med pasta. Svartkål är en sorts mild kål med stora blad. Populär i Italien och perfekt att fräsa med lök och bacon som här. Om du vill är det också gott att gräddstuva svartkålen.

Baconfräst svartkål

Ingredienser

4 portioner
ca 300 g svartkål
1 gul lök
140 g tärnad bacon
salt och peppar

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Sara

2022-01-07

Häll gärna med lite matlagningsgrädde eller creme fraiche.

Näringsvärde per portion

Energi 669 KJ / 160 kCal
Fett 122 g
Kolhydrater 28 g
Protein 85 g
Läs mer om näringsvärden