Att tillaga raggmunk i ugnen är lika enkelt som att göra ugnspannkaka. Dessutom kan du göra annat medan den gräddas, som att blanda cottage cheese med lingonsylt till exempel. Ett gott och proteinrikt tillbehör till denna lakto-ovo-vegetariska raggmunk utan fläsk.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2018
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör, cottage cheese och mjölk.
Våga prova ett växtbaserat alternativ till mjölk. Väljer du havredryck och även använder margarin istället för smör i receptet så minskar du klimatpåverkan med 20%.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Maria
2020-12-03Tråkigt, smakade mest lite degig potatis. Riktiga raggmunkar är betydligt godare och det finns även bättre recept på ugnsraggmunk.
Anna
2020-09-28Bara bäst bäst BÄST!!!!!!!!!!!!
Britta
2020-09-08Varför inte kalla det potatispannkakasom man ätit i alla tider. Varför måste man hitta på ett nytt namn.