Att tillaga raggmunk i ugnen är lika enkelt som att göra ugnspannkaka. Dessutom kan du göra annat medan den gräddas, som att blanda cottage cheese med lingonsylt till exempel. Ett gott och proteinrikt tillbehör till denna lakto-ovo-vegetariska raggmunk utan fläsk.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
50 2018
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör, cottage cheese och mjölk.
Våga prova ett växtbaserat alternativ till mjölk. Väljer du havredryck och även använder margarin istället för smör i receptet så minskar du klimatpåverkan med 20%.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Petra
2023-01-17Toppenrecept! Tror dock jag ska ha i lite bacon nästa gång för mer smak.
Pia
2023-01-12Supergott!!! Bytte dock ut tomaterna mot rårivna morötter istället. Keso och lingon, en smaksensation.
Viktoria
2022-03-16Bra att vikten på potatisen angavs! Jag glömde krama ur den rivna potatisen, blev bra iaf. La till en stor riven lök, hade 1/3 grahamsmjöl och 2/3 vetemjöl och så baconskivor ovanpå när jag brett ut smeten. Det blir mjukare än raggisar man steker i stekpanna när man gör i ugn, men gott ändå. Bra vardagsmat!