Ugnsraggmunk med lingon- cottage cheese

Att tillaga raggmunk i ugnen är lika enkelt som att göra ugnspannkaka. Dessutom kan du göra annat medan den gräddas, som att blanda cottage cheese med lingonsylt till exempel. Ett gott och proteinrikt tillbehör till denna lakto-ovo-vegetariska raggmunk utan fläsk.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2018

Gör så här
00:35:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2370 KJ / 567 kCal
Fett15 g
Salt2.54 g
Kolhydrater78 g
Protein25 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
22 stGod och enkel vardagsmat! Blandningen av lingonsylt och cottage cheese är det som främst sätter smak, ugnspotatispannkakan är rätt neutral i smaken men det har jag inget emot. Byter alltid ut vetemjölet med glutenfri mjölmix eftersom jag har celiaki och det funkar utmärkt!
Jessica
Min dotter tyckte att det var supergott och att vi borde laga det igen!
Karin
Toppenrecept! Tror dock jag ska ha i lite bacon nästa gång för mer smak.
Petra