Stekt portionsregnbåge med citronsås
Stekt regnbåge med citronsås är en nyttig och vacker fiskrätt som du serverar med kokta potatisklyftor och ärtor. Som tillbehör till fisken och potatisen görs en kall sås på yoghurt och citron med smaksättare som salt, socker och peppar.
Ingredienser
4 portioner
8 - 10 potatisar
4 portionsbitar av regnbåge (à ca 200 g)
1 msk flytande margarin
1 tsk salt
1 tsk citronpeppar
1 citron
2 dl matlagningsyoghurt
500 g djupfrysta ärtor
1 tsk socker
2 - 2 1/2 krm salt
1 krm mald vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2468 KJ / 591 kCal
Fett10.9 g
Kommentar
Lurigt när bilden inte motsvarar receptet.
Elisabet
2023-01-28Hej Elisabet! Tack för din kommentar. Tyvärr är receptbilden rätt gammal och på den tiden var vi inte lika noga med receptbilderna som vi är idag. Smaken är det dock inget fel på! 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-01-31