Fiskfilé på grön botten

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Fiskfilé på grön botten

Fiskfilé på grön botten är panerad fisk som ligger på en bädd av fänkålsstånd och salladslökar. Detta goda fiskrecept tillagas enkelt och serveras förslagsvis med klyftpotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2002

Fiskfilé på grön botten

Ingredienser

4 portioner
10   salladslökar
1   fänkålsstånd
1 msk  olja
1   pressad vitlöksklyfta
1 tsk  salt
1 krm  peppar
juice från 1   apelsin
1   apelsin
1   stor fiskfilé (à ca 600 g) skuren i fjärdedelar
2 msk  vetemjöl
1 tsk  salt
1/2 tsk  citronpeppar
2 msk  olja

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citrusinkokt fänkål
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad torskrygg med saffransdoftande fänkål
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fänkåls- och apelsinsallad
Betyg 2.9 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerad fänkål med citron och spenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fänkål med vete och dill
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kålrots- och morotssallad med apelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga