Ugnsfisk med vitlök- och citrondipp är en tilltalande middagsmåltid med både fisk och grönt. Rosta grönsakerna i ugn ca 25 minuter, lägg fisken ovanpå och tillaga ytterligare ca 10 minuter mitt i ugnen. Strö över persilja och servera med en klick svalkande yoghurt och hårt bröd.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
15 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tord sune
2021-01-25Superenkelt o supergott
Emma
2020-09-26Jättegott! Jag använde varmluftsugn 200 grader och sänkte sedan till 175 grader. Tog ändå kortare tid än i receptet. Fisken blev saftig och god!
Rosita
2014-04-09Jätte gott! Fisken blev saftig och såsen gjorde sig bra till rätten. Detta kommer vi att laga fler gånger.