Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Denna ugnsbakade torsk med rödlöksgremolata känns lyxig i sin enkelhet och passar lika bra till vardag som till fest. Gremolata är ett friskt italienskt tillbehör med citron, vitlök och persilja.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten är fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: använd mjölk och matfett utan laktos.Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Spätta med rödlöksgremolata
Torsk ”saltimbocca” med ugnsbakade tomater
Torsk med äggsås och citronmarinerad minigurka
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer