Imponera med den här eleganta rätten med ugnsbakad torsk och rödbetor. Att tillaga fisk i ugnen är ett utmärkt sätt att hålla den saftig, och gör dessutom rätten lättlagad eftersom mycket sköter sig själv. Till den här torsken serveras en utsökt kräm på brynt smör och crème fraiche.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anneli
3/7/2020Mums så gott!
Åsa
11/29/2016Gör dubbelt med sås. Den gick åt direkt för den var såå god.