Torsk i ugn är en klassiker! Men här äts den inte med potatis utan med nykokt ris. Och för att den ska bli lite extra krämig gör du en sås av crème fraiche, med smak av saffran & vitlök, vilket passar utmärkt till fisk. För att få in lite extra färg adderar du några paprikabitar innan servering.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2020
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Kommentarer
Britt-marie
11/20/2020Super god
Maria
11/18/2020Hur fungerar denna rätt som matlåda? Eller är det bäst att äta den direkt vid tillagning?
Redaktionen ICAse
1/15/2021Hej Maria! Ursäkta sent svar. Den funkar fint som matlåda också. Ser den inte så rolig ut när du har värmt den dagen efter så lite frön eller sallad på toppen piffar upp den så att även ögonen äter gott! 😉
Matilda
11/18/2020Jättegott! Jag hade i lite extra saffran i såsen, det kan starkt rekommenderas. Mycket enkelt och hela familjen tyckte om det. En perfekt vardagsrätt som absolut kommer göras igen.