Torsk i ugn är en klassiker! Men här äts den inte med potatis utan med nykokt ris. Och för att den ska bli lite extra krämig gör du en sås av crème fraiche, med smak av saffran & tomat, vilket passar utmärkt till fisk. För att få in lite extra färg adderar du några paprikabitar innan servering.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2023
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
La till lite matlagningsgrädde, tomat puré, pressad citron, dill och riven ost på toppen. Blev kanon gott!
Anna
2023-01-28Mums lättlagad mat som känns bra i kroppen. Fin kvalitet på torsken, brukar se till att få bort så mycket vatten som möjligt fr fisken. Lagar den m ris eller potatis. Har den gärna fler ggr i kassen!
Louise
2021-11-22Nja inte alls vår smak
Stina
2021-11-21