En enkel fiskgratäng gör du snabbt med hjälp av tinad eller färsk torskfilé och en burk smaksatt crème fraiche. Medan den tillagas i ugnen kokar du potatis och skivar gurka. Snabbt, gott och enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
35 2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och smaksätt med färskriven pepparrot, havssalt och citron.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt och smaksätt med färskriven pepparrot, havssalt och citron.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Christin
9/1/2020Fick denna i enkla veckan med saffran och tomat och det blev supergott! Sambon som jag trodde skulle vara tveksam sa ”oj vad gott det var!”
Redaktionen ICAse
9/1/2020Men tack vilket bra betyg, vad glada vi blir :) och tack för att ni använder vår matkasse. Hälsningar Ulrika
Carina
8/31/2020Supergott
Sara
10/3/2018I was impressed with this recipe, this variety of creme fraiche works really well with fish and potatoes! It's a good idea when you need a quick fish recipe. Recommended