Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt
![Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_23574/cf_259/ugnsbakad_torsk_med_mandelpotatispytt_och_senapsyoghurt.jpg)
Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt, eller fisk, potatis och rotfrukter med senapssås. Vad du än kallar det blir det smaskens när det toppas med färsk dill.
![Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_23574/cf_259/ugnsbakad_torsk_med_mandelpotatispytt_och_senapsyoghurt.jpg)
Ingredienser
4 portioner
700 g mandelpotatis
2 morötter
2 palsternackor
2 rödlökar
3 msk olivolja
salt och peppar
600 g torskfilé
2 dl turkisk yoghurt
2 msk dijonsenap
1 tsk råsocker
1 kruka dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2123 KJ / 507 kCal
Fett16.5 g
Kommentarer