Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt

Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt, eller fisk, potatis och rotfrukter med senapssås. Vad du än kallar det blir det smaskens när det toppas med färsk dill.

Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt

Ingredienser

4 portioner
700 g  mandelpotatis
2   morötter
2   palsternackor
2   rödlökar
3 msk  olivolja
salt och peppar
600 g  torskfilé
2 dl  turkisk yoghurt
2 msk  dijonsenap
1 tsk  råsocker
1   kruka dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2123 KJ / 507 kCal
Fett16.5 g

Testa liknande recept

Örtbakade rotfrukter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med örtdressing
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk med skagenröra
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskfärsbiffar med senapsgräddfil
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dillstekt torsk med remoulad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med ärter och dill
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga