Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt

4
0
Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt

Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt, eller fisk, potatis och rotfrukter med senapssås. Vad du än kallar det blir det smaskens när det toppas med färsk dill.

Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt

Ingredienser

4 portioner
700 g mandelpotatis
2 morötter
2 palsternackor
2 rödlökar
3 msk olivolja
salt och peppar
600 g torskfilé
2 dl turkisk yoghurt
2 msk dijonsenap
1 tsk råsocker
1 kruka dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2123 KJ / 507 kCal
Fett 165 g
Läs mer om näringsvärden