Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt

Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt, eller fisk, potatis och rotfrukter med senapssås. Vad du än kallar det blir det smaskens när det toppas med färsk dill.

Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt

Ingredienser

4 portioner
700 g mandelpotatis
2 morötter
2 palsternackor
2 rödlökar
3 msk olivolja
salt
peppar
600 g torskfilé
2 dl turkisk yoghurt
2 msk dijonsenap
1 tsk råsocker
1 kruka dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2123 KJ / 507 kCal
Fett16.5 g

Testa liknande recept

Örtbakade rotfrukter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos
Betyg 3.5 av 5.
47 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med ostsås och persiljemarinad
Betyg 2.8 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktspanna med kycklingklubbor och fetaoströra
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Smörstekt torsk
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Medelhavsfisk
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga