Prova att panera fisken i det asiatiska ströbrödet panko för en extra frasig yta. Servera med en spännande och smakrik pesto på gröna ärter, hasselnötter, Västerbottensost och citron. Bjud med potatis och rostade rotfrukter för en komplett måltid. Mums!
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2014
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd och byt vetemjöl mot t ex glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i panko eller använd mjölkfritt ströbröd.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i panko eller använd mjölkproteinfritt ströbröd. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfritt ströbröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2015-02-27Jag tog en vällagrad herrgård i peston och det funkade också fint.
Sofie
2014-05-19Ärtpeston var verkligen fantastisk! Gjorde den helt enligt receptet och tror det är jätteviktigt att rosta hasselnötterna innan för man känner verkligen smaken av dom i peston. Mums!