Prova att panera fisken i det asiatiska ströbrödet panko för en extra frasig yta. Servera med en spännande och smakrik pesto på gröna ärter, hasselnötter, Västerbottensost och citron. Bjud med potatis och rostade rotfrukter för en komplett måltid. Mums!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2014
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd och byt vetemjöl mot t ex glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i panko eller använd mjölkfritt ströbröd.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i panko eller använd mjölkproteinfritt ströbröd. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfritt ströbröd.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag tog en vällagrad herrgård i peston och det funkade också fint.
Maria
2015-02-27Ärtpeston var verkligen fantastisk! Gjorde den helt enligt receptet och tror det är jätteviktigt att rosta hasselnötterna innan för man känner verkligen smaken av dom i peston. Mums!
Sofie
2014-05-19