Örtbakade rotfrukter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Örtbakade rotfrukter

Ett riktigt smarrigt recept på örtbakade rotfrukter som passar perfekt att servera som tillbehör till kött och kyckling. Rotfrukter i ugn är enkelt men samtidigt lyxigt och mättande.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Örtbakade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
3 - 4 palsternackor
500 g primör- eller mandelpotatis
olivolja
blandning av torkade örtkryddor t ex rosmarin, basilika, dragon och oregano
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rensauté med messmörsås och rostade rotfrukter
Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fläsk- och rotfruktsgryta
Betyg 3.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rimmad oxbringa
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterad palsternacka
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga