Örtbakade rotfrukter

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Örtbakade rotfrukter

Ett riktigt smarrigt recept på örtbakade rotfrukter som passar perfekt att servera som tillbehör till kött och kyckling. Rotfrukter i ugn är enkelt men samtidigt lyxigt och mättande.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Örtbakade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
3 - 4 palsternackor
500 g primör- eller mandelpotatis
olivolja
blandning av torkade örtkryddor t ex rosmarin, basilika, dragon och oregano
salt
peppar

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt
Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimmad oxbringa
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rensauté med messmörsås och rostade rotfrukter
Betyg 3.3 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fläsk- och rotfruktsgryta
Betyg 3.4 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad palsternacka
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad