Torsk när den är som bäst – ugnsbakad till perfektion och toppad med citronsyrad rödlök. Lyxigt värre blir det med frasiga kroketter på potatis, dill och Västerbottensost. Bjud med en pikant sardellcrème och fräsch spenatsallad. Gudomligt, vågar vi lova!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2014
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl till glutenfritt mjöl. Byt ut panko till glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsyoghurt. Kontrollera innehållet i ströbrödet.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurt mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut osten mot mjölkproteinfri ost. Kontrollera innehållet i ströbrödet.
Gör äggfri: servera med ugnsrostad potatis istället för kroketter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer