Jordärtskockschips med stekt svamp och äggula

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Jordärtskockschips med stekt svamp och äggula

En rätt på restaurangnivå som de flesta klarar av att laga hemma! Frasigt friterade jordärtskockschips tillsammans med stekt svamp och krämig, rå äggula är ett perfekt tilltugg som gör intryck på gästerna.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021

Jordärtskockschips med stekt svamp och äggula

Ingredienser

4 portioner
6 - 8 jordärtskockor
ca 1 l frityrolja
2 gula lökar
3 msk smör
500 g blandad svamp
1/2 msk konc grönsaksfond
1 dl vatten
4 äggulor
1 ask smörgåskrasse (à 100 g)
salt

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1359 KJ / 324 kCal
Fett26 g
Salt2 g
Kolhydrater14 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Friterad jordärtskocka
Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordärtskockschips med citronsalt, smetana och löjrom
Betyg 4.5 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pommes
Betyg 2.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad lök
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostade jordärtskockor
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Potatischips med riven ost
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad