Ugnsbakad spätta med färskost och tomat

En otroligt krämig och smakrik spätta står på kvällens meny! Filéerna viks dubbelt och läggs i en ugnsform innan färskost och grädde hälls över. Medan detta gratineras i ugn kokas potatisen och salladen skärs upp. Lättare än så här blir det knappast, vilket gör att du får tid över till annat!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2019

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2890 KJ / 690 kCal
Fett35 g
Salt3 g
Kolhydrater44 g
Protein47 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentar
1 stRödspättan ersattes av torsk, men det blev riktigt gott. Ströbröd och riven ost på toppen gjorde susen.En fullpoängare enligt de flesta!
Jennie