Bakad rödspätta med dragonsås
Att baka spättan under aluminiumfolie är ett utmärkt sätt att behålla fiskens saftighet och samtidigt skapa en god, örtig sås. När purjolöken får koka och ånga långsamt blir den lika len och mild som spättan vilket gör att de passar perfekt ihop. En strålande vardagsrätt!
Ingredienser
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kanongott
Svante
2021-09-20Supergott! Togs till en helt ny nivå med lite sichuanpeppar och mynta också.
Mikael
2016-04-07