Ugnsbakad rosépepparlax

Ugnsbakad rosépepparlax är förträffligt vid stora middagsbjudningar. Purjolök och rosépeppar är njutbart med fisken. Laxen bakas i ugn och är lika god varm som ljummen.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stHåller än! 🤗
Gabriella
Jag hittade denna rätt av en slump nu i sommar. Sedan dess har jag lagat den flera gånger och är nu på gång att laga den till 30 pers, inför en konfirmation. Toppengott och enkelt. Nu ska röra ihopa potatissalladen.
Ann-christin
Jag har lagat denna laxrätt och bjudit till 17 personer och ingen blev missnöjd. Mycket god rätt även ljummen. Kommer att göra det flera gånger. Lätt att göra när man kan förbereda i förväg.
Marita
Denna meny som fanns i Buffé är bland det godaste jag ätit. Jag har snart bjudit alla jag känner på det och alla blir lika lyriska som jag! Lika god varm, ljummen eller kall.
Anette
Perfekat laxrätt även när man är många - jag gjorde den till 40 personer - ENKELT och saftigt och gott. Har fått många förfrågningar på receptet.
Ragnhild
Underbart god laxrätt. Rekomenderar den. Den är toppen att laga när man skall bjuda många.
May