Pernodfisk på fänkålsbädd

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Pernodfisk på fänkålsbädd

En underbar fiskrätt som är mättande och smakrik finner du i denna pernodfisk på fänkålsbädd. Låt dina fiskkotletter dra i anisbrännvin, citron och persilja några timmar före den tillagas i ugn på en god bädd av fänkål och purjolök.

Pernodfisk på fänkålsbädd

Ingredienser

4 portioner
1 knippe bladpersilja
saft av 1/2 citron
1/2 dl Pernod
4 marulkskotletter eller torsk à 150-175 g/st
1 purjolök
2 fänkål
2 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
50 g smör eller margarin
1 tsk salt
2 tsk grovt korssad rosépeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddig ost- och olivblandning
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerade kotletter
Betyg 2.6 av 5.
87 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispiga kycklingchips
Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tomatjuice
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Laxkotlett med limesmör
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerad fänkål med citron och spenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga