Lax- och koljapastej

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Lax- och koljapastej

Lax- och koljapastej är ett avancerat och rikt recept med en fascinerande konsistens från laxfärsen och koljafilén. Perfekt att servera på buffébordet eller till midsommar.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Lax- och koljapastej

Ingredienser

8 portioner
400 g laxfilé (rumsvarm)
1 1/2 tsk salt
2 msk vetemjöl
2 msk pressad citronsaft
2 ägg (rumsvarma)
3 dl vispgrädde (rumsvarm)
3 msk finhackad gräslök
200 g koljafilé
1 liten knippa dill
1 1/2 tsk rosépeppar (1,5 tsk rosépeppar kan bytas mot 2 krm vitpeppar)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakad kolja med prickig sås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskfilé i kapprock
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med kapris, rödbetor och brynt smör
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fish tacos med bönor och ärtguacamole
Betyg 2.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja i ugn med broccoli och skånsk senap
Betyg 4.2 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kolja med räk- och dillsås
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga