Ugnsbakad purjolök blir mild och len i smaken. Speciellt när den bakas i ugnen med de bästa smakkompisarna, smör, salt och lite citron. Den smörbakade purjolöken kryddar du vid servering med färsk dragon. Purjolökens härliga och smöriga smak passar perfekt att servera till fisk.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2021
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.
Receptet har uppdaterats oktober 2021.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kryddor tar man väl efter egen smak, onödigt att lämna sådana tråkiga kommentarer
Helen
2022-03-24Ska ni förgifta recepten? Dragon……snälla ni… vilken idiot har ni i provköket?
Christina
2022-02-25Snuskigt gott! Detta ska vi bjuda på i framtiden!
Rasmus
2022-01-31