Pepparrotssill med rosépeppar

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Pepparrotssill med rosépeppar

Är du ute efter en annorlunda inläggning till sillen i år? Då ska du testa det här receptet! Stingiga och heta aromer kommer från pepparroten och rosépepparn och i kombination med den lena majonnäsen och gräddfilen blir sillen fängslande god.

Pepparrotssill med rosépeppar

Ingredienser

8 portioner
2 burkar inläggningssill (à 420 g)
1 bit purjolök (1 bit motsvarar ca 15 cm)
3 dl gräddfil
1/2 dl majonnäs
1 tsk rosépeppar
4 msk färskriven pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Denna vart väl mottagen på julbordet. Så den får återkomma till påsken.

Alexandra

2024-03-27

En favorit som har blivit ett stående inslag på julbordet!

Fanny

2021-12-20

väldigt speciell men god

Sara

2007-06-01

Testa liknande recept

Citron- och pepparrotssill
Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pepparrotssill
Betyg 3 av 5.56 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill med äpple, dill och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glasmästarsill
Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparrotssill med krasse och hyvlade gulbetor
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad