Pepparrotssill med rosépeppar

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
3
Pepparrotssill med rosépeppar

Är du ute efter en annorlunda inläggning till sillen i år? Då ska du testa det här receptet! Stingiga och heta aromer kommer från pepparroten och rosépepparn och i kombination med den lena majonnäsen och gräddfilen blir sillen fängslande god.

Pepparrotssill med rosépeppar

Ingredienser

8 portioner
2 burkar inläggningssill (à 420 g)
1 bit purjolök (1 bit motsvarar ca 15 cm)
3 dl gräddfil
1/2 dl majonnäs
1 tsk rosépeppar
4 msk färskriven pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Denna vart väl mottagen på julbordet. Så den får återkomma till påsken.

Alexandra

2024-03-27

En favorit som har blivit ett stående inslag på julbordet!

Fanny

2021-12-20

väldigt speciell men god

Sara

2007-06-01

Testa liknande recept

Pepparrotssill
Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citron- och pepparrotssill
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med äpple, dill och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glasmästarsill
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Picklad sill
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga