Pepparrotssill med rosépeppar

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
2
Pepparrotssill med rosépeppar

Är du ute efter en annorlunda inläggning till sillen i år? Då ska du testa det här receptet! Stingiga och heta aromer kommer från pepparroten och rosépepparn och i kombination med den lena majonnäsen och gräddfilen blir sillen fängslande god.

Pepparrotssill med rosépeppar

Ingredienser

8 portioner
2   burkar inläggningssill (à 420 g)
1   bit purjolök (1 bit motsvarar ca 15 cm)
3 dl  gräddfil
1/2 dl  majonnäs
1 tsk  rosépeppar
4 msk  färskriven pepparrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

En favorit som har blivit ett stående inslag på julbordet!

Fanny

2021-12-20

väldigt speciell men god

Sara

2007-06-01

Testa liknande recept

Citron- och pepparrotssill
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med äpple, dill och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklad sill
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glasmästarsill
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pepparrotssill med krasse och hyvlade gulbetor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga