Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Pepparrotssill med rosépeppar

Är du ute efter en annorlunda inläggning till sillen i år? Då ska du testa det här receptet! Stingiga och heta aromer kommer från pepparroten och rosépepparn och i kombination med den lena majonnäsen och gräddfilen blir sillen fängslande god.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt sillen rinna av och torka av lätt med hushållspapper. Skär sillen i bitar.
  2. Skölj, ansa och finstrimla purjolöken. Blanda gräddfil och majonnäs. Krydda med grovt krossad rosépeppar och pepparrot.
  3. Varva sill, purjolök och sås i en hög burk. Låt sillen stå i kylskåp minst 1 dygn innan servering.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 2 burkar inläggningssill (à 420 g)
  • 1 bit purjolök (1 bit motsvarar ca 15 cm)
  • 3 dl gräddfil
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 tsk rosépeppar
  • 4 msk färskriven pepparrot
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info