Ugnsbakad lök

1
0
Ugnsbakad lök

Lök blir ljuvligt mjuk och söt när den ugnsbakas! Gör ugnsbakad lök och servera som tillbehör eller använd som bas i en rätt, till exempel gryta, soppa eller sås. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020

Ugnsbakad lök

Ingredienser

12 portioner
800 g
blandad lök
3 msk
olivolja
1 tsk
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 229 KJ / 55 kCal
Fett 3 g
Salt 1 g
Kolhydrater 5 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept