Ugnsrostade tomater
Ugnsrostade körsbärstomater på kvist är ett lika gott som vackert tillbehör till såväl fågel, fisk som kött. Olivolja och balsamvinäger ger dem en touch av medelhav.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012
Ingredienser
10 portioner
400 g körsbärstomater på kvist
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi140 KJ / 33 kCal
Fett3 g
Salt0.1 g
Kolhydrater2 g
Protein0.3 g
Kommentarer
Enkelt och gott. Tillsatte vitlök, persilja och ersatte balsamvinäger (hade ingen hemma) med äppelcidervinäger. Har gjort dessa tomater vid flera olika tillfällen och är omtyckta.
Charlotta
2024-06-28Enkelt och gott!
Marianne
2023-08-06