Ugnsrostade grönsaker med rosmarin

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ugnsrostade grönsaker med rosmarin

Laga grönsaker i ugn som tillbehör till middagen! Ugnsrostade morötter, lök och palsternacka kryddade med rosmarin och timjan passar fint till exempelvis kyckling eller fisk. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Ugnsrostade grönsaker med rosmarin

Ingredienser

12 portioner
800 g morot
500 g palsternacka
2 gula lökar
2 msk olivolja
1 tsk torkad rosmarin
1 tsk torkad timjan
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostade palsternackor
Betyg 3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helgrillad kyckling med päron och palsternacka
Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rosmarinrostade rotfrukter
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skinkstek i lergryta med svamp och smålök
Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling med potatis, rostade grönsaker och gräddsås
Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krossrostad potatis med fetaost och paprikakräm
Betyg 4.5 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad