Ugnsrostade grönsaker med rosmarin

3
0
Ugnsrostade grönsaker med rosmarin

Laga grönsaker i ugn som tillbehör till middagen! Ugnsrostade morötter, lök och palsternacka kryddade med rosmarin och timjan passar fint till exempelvis kyckling eller fisk. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Ugnsrostade grönsaker med rosmarin

Ingredienser

12 portioner
800 g morot
500 g palsternacka
2 gula lökar
2 msk olivolja
1 tsk torkad rosmarin
1 tsk torkad timjan
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer