Ugnsbakad lax är perfekt att laga när man vill att maten nästan ska sköta sig själv! Toppa den med sesamfrön så får du både en trevligare syn- och smakupplevelse. Här äts laxen tillsammans med en nudelwok med paprika och solrosskott.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
21 2020
Kontrollera noga innehållet i såsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj risnudlar eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Elin
7/8/2020En favoriträtt! Mycket mycket gott!
Morgan
5/23/2020Halvera mängden teriyakisås så blir det kanske ok. Som det var nu blev det aldeles för salt. På bilden ser det ut som att ni använder mycket mindre
Sten
5/22/2020Det här receptet var en fullträff. Teriyakisåsen gjorde nudlarna så smakfulla. Solrosskotten kändes litet övermogna dock.