Krispig broccoli med wasabimajonnäs
Att panera broccoli blir fantastiskt gott och krispigt som namnet på rätten antyder! Här äts dem tillsammans med en majonnäs med lite sting i, i form av wasabi. Ät tillsammans med risnudlar och hjärtsallad och har du pinnar hemma är det dags att plocka fram dem!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2021
Ingredienser
Wasabimajonnäs
Krispig broccoli
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix eller annat glutenfritt mjöl.Välj glutenfritt ströbröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Märklig rätt, broccoli och morötterna var goda som tillbehör, eller som en sidedish. Men att bara äta det med lite nudlar och salladsblad till middag? Den här rätten sänkte betyget för matkassen denna vecka.
Jennifer
2021-04-29Lite tråkig och smaklöst. Tog japansk soja på nudlarna för att få lite sälta och smak.
Stina
2021-04-28Tycker att det var en god och fräsch vårmiddag! Panerade dock inte morötterna utan lät dem vara naturella.
Kristina
2020-05-01