Ugnsbakad kolja med broccoli

Låt oss inte krångla till det för mycket. Koljan och dess krämiga blandning åker skjuts in i ugnen medan ris och broccoli kokas separat. Enkelt och framförallt väldigt gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2022

Gör så här
00:15:00
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2173 KJ / 519 kCal
Fett19 g
Salt1.3 g
Kolhydrater50 g
Protein36 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
9 stVill inte säga att mat är Äckligt. Men är för en gångs skull tacksam för att en del av mitt doft-och smaksinne inte nått sin fulla kapacitet ännu. Nä detta var ingen höjdare
Kajsa
Pga av tidigare kommentarer var vi lite skeptiska, men blev glatt överraskade. Saltade och kryddade lite extra, väldigt gott.
Jennie
Kolja smakar ju inte gott hur man än vrider och vänder på det. Såsen var väldigt god likaså resten av tillbehören.
Sandra
Tyvärr var koljan allt annat än en trevlig upplevelse. Den luktade väldigt starkt och mycket och smakade inte gott. Var inget fel på smaken på såsen. Alla i familjen hade samma upplevelse.
Ulrica
Vi fick fiskpinnar istället för torsk eller kolja, hur tänkte ni där? Väldigt tråkigt och besviken.
Katja
Koljan luktade allt annat än gott. Hade föredragit torsk…
Sara
Fick torsk i stället God blandning blev det med tomatpurén och paprikapulver cream frech åt den igår
Frida
Jag slänger koljan och det känns trist.
Ulrika
Tack för att det kom torsk istället för kolja. Kolja är ju äckligt och en skräp fisk!
Ulrika