Gör en gyllene gratäng till middag ikväll. Fisken täcks av crème fraiche med smak av saffran och vitlök, och gratineras färdigt i ugnen. På tallriken läggs upp även potatis och morötter. Enkelt, snabbt och gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
32 2021
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tobias
2021-08-11Ingen större sensation. Behöver kompletteras (skvätt vin, citron tex). Gör mos istället annars blir det torrt. Ärter hade varit fint till.
Louise
2021-08-09Överraskande god m tanke på hur enkel och snabblagad den var. La till lite färsk dill och gräslök.