Stekt kolja med rödbetshummus

0
0
Stekt kolja med rödbetshummus

När kolja smaksätts med spiskummin blir smaklökarna överraskande glada. Denna rätt är enkel att laga också - koka, stek, hacka, servera! Med Amandine-potatis och en klick rödbetshummus kan man tro att vilken stjärnkock som helst har lagat maten!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2021

Stekt kolja med rödbetshummus

Ingredienser

2 portioner
450 g
potatis (gärna amandine)
1
huvudsallad
1/2
förp färsk gräslök (à 20 g)
350 g
färsk kolja
2 tsk
smör
-
salt
-
peppar
1/2 tsk
spiskummin
1
vitlöksklyfta
175 g
rödbetshummus

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2573 KJ / 625 kCal
Fett 21 g
Salt 2 g
Kolhydrater 51 g
Protein 48 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept