Ugnsbakad gädda med matjessill & dill

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Ugnsbakad gädda med matjessill & dill

Ugnsbakad gädda med oväntad fyllning av matjessill. Tillagas i ugn och innan servering penslar du med olivolja och strör på rivet citronskal och dill. Kokt potatis passar till rätten.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Ugnsbakad gädda med matjessill & dill

Ingredienser

4 portioner
2 matjessillfiléer
2 msk spad
4 portionsbitar gädda
1 msk olivolja
1 dl grovhackad dill
rivet skal av 1/2 citron
vitpeppar
potatis till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Gäddan kan med fördel bytas ut mot brugd!

Gustaf

2023-01-20

Testa liknande recept

Matjessill på grillen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill i papper
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatsill
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill på lerfat
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillcarpaccio
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med gurksås
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga