Ett mycket trevligt recept på husmanskost med torsk, potatis, ägg, matlagningsgrädde och dill. Den underbara ägg- och dillsåsen har en härligt krämig konsistens och passar perfekt till den ugnsbakade torsken och matiga potatisen (som går att pressa för en lite mer festlig rätt). Enkelt och vardagsfestligt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det va nog den mest smaklösa & tråkiga fiskrätten vi ätit. Tom sämre än köpta fiskpinnar...
Jenny
2021-11-02Rubriken säger kokt torsk, receptet säger att den lagas i ugn. Har nog blivit fel.
Olof
2020-06-21Hej Olof! Tack för att du uppmärksammade det för oss! Så fel det kan bli ibland. Vi har nu uppdaterat receptet med ett nytt namn. Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-22Kokt torsk som tillagas i ugnen?!
Ulla
2019-04-02Hej Ulla! Torsken är inte kokt utan tillagas i ugnen. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-04-08