Ett mycket trevligt recept på husmanskost med torsk, potatis, ägg, matlagningsgrädde och dill. Den underbara ägg- och dillsåsen har en härligt krämig konsistens och passar perfekt till den ugnsbakade torsken och matiga potatisen (som går att pressa för en lite mer festlig rätt). Enkelt och vardagsfestligt!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
17 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Kommentarer
Jenny
2021-11-02Det va nog den mest smaklösa & tråkiga fiskrätten vi ätit. Tom sämre än köpta fiskpinnar...
Olof
2020-06-21Rubriken säger kokt torsk, receptet säger att den lagas i ugn. Har nog blivit fel.
Redaktionen ICAse
2020-06-22Hej Olof! Tack för att du uppmärksammade det för oss! Så fel det kan bli ibland. Vi har nu uppdaterat receptet med ett nytt namn. Hälsningar Elina
Ulla
2019-04-02Kokt torsk som tillagas i ugnen?!
Redaktionen ICAse
2019-04-08Hej Ulla! Torsken är inte kokt utan tillagas i ugnen. Hälsningar Michelle