Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ett härligt recept på ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad. Du kryddar och tillagar fisken i ugn och gör till den en krämig sås av grädde och kaviar. Servera torsken med potatis, såsen och en härlig sallad av haricots verts.

Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ingredienser

3 portioner
400 g  fryst torsk
1/2   purjolök
2 tsk  olja
1 tsk  salt
1 krm  peppar
150 g  haricots verts (bönor)
1   kruka dill

Sås

2 1/2 dl  matlagningsgrädde
3 msk  kaviar
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Gör äggfri: vissa äggallergiker kan vara känsliga för kaviar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1945 KJ / 465 kCal
Fett21.3 g
Kolhydrater37.4 g
Protein30.7 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Torsk med frasigt täcke och citronsås
Betyg 4.1 av 5.
114 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dillstekt torsk med potatismos
Betyg 4.2 av 5.
20 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga