Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ett härligt recept på ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad. Du kryddar och tillagar fisken i ugn och gör till den en krämig sås av grädde och kaviar. Servera torsken med potatis, såsen och en härlig sallad av haricots verts.

Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ingredienser

3 portioner
400 g fryst torsk
1/2 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
150 g haricots verts (bönor)
1 kruka dill

Sås

2 1/2 dl matlagningsgrädde
3 msk kaviar
salt
peppar

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1945 KJ / 465 kCal
Fett21.3 g
Kolhydrater37.4 g
Protein30.7 g

Testa liknande recept

Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad
Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med frasigt täcke och citronsås
Betyg 4.1 av 5.122 personer har röstat
Receptet har 25 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dillstekt torsk med potatismos
Betyg 4.2 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Haricots verts och bearnaisessås på korv med bröd
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad