Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ett härligt recept på ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad. Du kryddar och tillagar fisken i ugn och gör till den en krämig sås av grädde och kaviar. Servera torsken med potatis, såsen och en härlig sallad av haricots verts.

Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad

Ingredienser

3 portioner
400 g fryst torsk
1/2 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
150 g haricots verts (bönor)
1 kruka dill

Sås

2 1/2 dl matlagningsgrädde
3 msk kaviar
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1945 KJ / 465 kCal
Fett21.3 g
Kolhydrater37.4 g
Protein30.7 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Stekt torsk med kall äggsås
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaviarägg med gräslök
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med frasigt täcke och citronsås
Betyg 4.1 av 5.
115 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gammeldags kaviarägg
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Majkens kaviarägg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga