Ugnsbakad fisk med citronsås

2
1
Ugnsbakad fisk med citronsås

Ungsbakad fisk med citron, kokt potatis och haricots verts är en enkel och smakrik middag. Under tiden fisken lagas i ugnen kokar du bönorna och rör ihop en sås på crème fraiche, dill, citronskal, salt och peppar. Servera fisken med tillbehören och njut av middagen!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2022

Ugnsbakad fisk med citronsås

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
1 förp färsk dill (à 20 g)
1 citron
2 dl crème fraiche
salt
peppar
600 g alaska pollock
300 g frysta haricots verts (bönor)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Lägg med stjälkarna från dillen i potatiskastrullen när den kokas.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Louise

2022-12-15

Gillar verkligen fisk och potatis! Äter gärna igen!

Näringsvärde per portion

Energi 2017 KJ / 481 kCal
Fett 18 g
Salt 2 g
Kolhydrater 40 g
Protein 34 g
Läs mer om näringsvärden