Bjud familjen på en barnsligt god fiskgratäng med italiensk karaktär! Börja med att lägg fisken i en ugnssäkerform innan du häller över blandningen med grädde, hackad basilika och citroncest. När gratängen är klar från ugnen serveras den med fluffigt ris, krispiga haricot vertes och färska gurkskivor.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
17 2018
Rätten är fri från gluten (om ris används) och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Carola
2020-12-11Enkelt o gått men vi gjorde mos till
Annika
2020-11-28Lite väl blekt för min smak. Såsen kan vara en bra bas men ska komplettera med vitlök nästa gång och lägga lite grönsaker i formen. Kanske ost på.
Rosita
2018-04-25Jättegott men såsen blev blaskig. Skulle nog ha varit vipsgrädde och inte matlagningsgrädde som vi fick. Vi åt potatismos till.
Redaktionen ICAse
2018-04-26Hej Rosita! Vi har använt vispgrädde i receptet och i sortimentlistan för veckans kasse, det måste ha blivit restnoterat hos din ICA handlare. Kontakta gärna din ICA handlare för att få mer information. Hälsningar Elin