Det är smidigt att laga fisk när den nästan sköter sig själv i ugnen. Här har du kålrabbi och potatismos som tillbehör. Kålrabbin låter du koka mjuk för att sedan marineras i en dressing smaksatt med citron och gräslök. Fräscht och supergott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2023
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri havregrädde.
Näringsvärdet är beräknat på kolja.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Vi gör rätten just nu och någon skrev lax vi har kolja och fick aldrig någon Kålrabbi. Kan kassarna variera så?
Zoie
2022-03-16Menar kokspadet från kålrabbin :)
Chatarina
2021-03-08God rätt, tog kokspadet från rättikan och använde i moset, kan varmt rekommenderas!
Chatarina
2021-03-08