Ugnsbakad fisk med citronmarinerad kålrabbi

Det är smidigt att laga fisk när den nästan sköter sig själv i ugnen. Här har du kålrabbi och potatismos som tillbehör. Kålrabbin låter du koka mjuk för att sedan marineras i en dressing smaksatt med citron och gräslök. Fräscht och supergott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2023

Gör så här
00:05:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på kolja.
Energi1881 KJ / 451 kCal
Fett11 g
Salt1 g
Kolhydrater48 g
Protein35 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
4 stVi gör rätten just nu och någon skrev lax vi har kolja och fick aldrig någon Kålrabbi. Kan kassarna variera så?
Zoie
Menar kokspadet från kålrabbin :)
Chatarina
God rätt, tog kokspadet från rättikan och använde i moset, kan varmt rekommenderas!
Chatarina