Ugnsbakad fisk med äggsås och kaviar
Ugnsbakad fisk var det här! Och med en liten twist på den klassiska äggsåsen, då denna har crème fraiche som bas, och där du vänder ner ägg och kaviar. Servera sedan fisken med kokt potatis, gurkstavar och såklart ägg- och kaviarsåsen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2020
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
4 ägg
600 g alaska pollock
2 dl crème fraiche
1/2 dl kaviar
1 gurka
Att ha hemma
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2225 KJ / 530 kCal
Fett23 g
Salt2 g
Kolhydrater46 g
Protein32 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ny favvorätt när det ska gå snabbt 👍
Terése
2020-05-28Över förväntningarna god och enkelt att tillaga.
Jukka
2020-04-03