Kvällens middag mättar både stora och små magar. En smarrig gratäng med den vita lena fisken och krispiga sojabönor i en krämig sås. Medan fisken tillagas i ugnen får du mer tid till annat. Ris och färska tomater till det och middagen är serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2017
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gud så gott!
Christina
2017-12-29En fiskrätt i vår smak. Mycket gott.
Tomas
2017-11-26Gott men skippade bönorna och hade i vitt vin i såsen.
Rosita
2017-11-25