Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Frasig fiskpinnar med en grön sås av yoghurt, fransk senap, citronjuice, smörgåskrasse och gurka. Lättlagat och aptitligt. Du serverar fiskpinnarna med kokt potatis och grovt rågbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Ingredienser

4 portioner
1 pkt fiskpinnar
1 ask smörgåskrasse
1 dl naturell yoghurt
1 msk fransk senap
1 msk citronjuice
1 st gurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentar

För rinnig. Man bör nog låta yorgurten rinna av eller använda matlagningsyogurt. Lite vinäger och socker hade höjt den.

Sven

2002-09-25

Testa liknande recept

Gurkröra
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Minthie
Betyg 2.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Korv med gurka, yoghurt, dill och valnötter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tzatsiki
Betyg 3.4 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägghummus
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tzatziki
Betyg 4.2 av 5.327 personer har röstat
Receptet har 51 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad