Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Frasig fiskpinnar med en grön sås av yoghurt, fransk senap, citronjuice, smörgåskrasse och gurka. Lättlagat och aptitligt. Du serverar fiskpinnarna med kokt potatis och grovt rågbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Ingredienser

4 portioner
1   pkt fiskpinnar
1   ask smörgåskrasse
1 dl  naturell yoghurt
1 msk  fransk senap
1 msk  citronjuice
1 st  gurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

För rinnig. Man bör nog låta yorgurten rinna av eller använda matlagningsyogurt. Lite vinäger och socker hade höjt den.

Sven

2002-09-25

Testa liknande recept

Gurkröra
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tzatsiki
Betyg 3.3 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad tandoorikyckling med gurksallad
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Minthie
Betyg 2.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Limesyrlig gurksoppa med löjromsklick
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tzatziki
Betyg 4.1 av 5.
282 personer har röstat
Under 45 min att tillaga