Fiskpinnar med krasse- och gurksallad
![Fiskpinnar med krasse- och gurksallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40765/cf_259/fiskpinnar_med_krasse-_och_gurksallad.jpg)
Frasig fiskpinnar med en grön sås av yoghurt, fransk senap, citronjuice, smörgåskrasse och gurka. Lättlagat och aptitligt. Du serverar fiskpinnarna med kokt potatis och grovt rågbröd.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002
![Fiskpinnar med krasse- och gurksallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_40765/cf_259/fiskpinnar_med_krasse-_och_gurksallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 pkt fiskpinnar
1 ask smörgåskrasse
1 dl naturell yoghurt
1 msk fransk senap
1 msk citronjuice
1 st gurka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
För rinnig. Man bör nog låta yorgurten rinna av eller använda matlagningsyogurt. Lite vinäger och socker hade höjt den.
Sven
2002-09-25