Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Frasig fiskpinnar med en grön sås av yoghurt, fransk senap, citronjuice, smörgåskrasse och gurka. Lättlagat och aptitligt. Du serverar fiskpinnarna med kokt potatis och grovt rågbröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek fiskpinnarna enligt anvisning.
  2. Mixa smörgåskrasse, naturell yoghurt, fransk senap och citronjuice i matberedare till en ljusgrön sås. Skala och skiva gurkan tunt med en osthyvle. Blanda med såsen. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg upp fisken och gurksalladen på tallrikar. Servera med kokt potatis och grovt rågbröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 pkt fiskpinnar
  • 1 ask smörgåskrasse
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 1 msk fransk senap
  • 1 msk citronjuice
  • 1 st gurka
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer