Fiskpinnar med grönsakssås
Dessa fiskpinnar serverar du med en härlig grönsakssås på tomater och gräslök tillsammans med mini fraiche, en skön kombination till de frasiga fiskpinnarna och den kokta potatisen. Fisk och potatis på ett gott och nyttigt sätt.
Ingredienser
4 portioner
10 - 12 potatisar (12 st motsvarar ca 1 kg)
4 tomater
1 knippa gräslök
2 dl minifraiche (5 %)
1/2 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
1 - 1 1/2 tsk råsocker
600 g djupfrysta fiskpinnar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2552 KJ / 611 kCal
Fett16.8 g
Kommentarer
Såsen smakade rätt lite, men med en halv chili i blev den bra. Gör man dessutom fisken med frysta spättafiléer som man panerar så blir det bättre innehåll i maten
Andreas
2020-10-13Såsen är verkligen god och passar bra till fiskpinnar!
Cecilia
2020-09-29Enkel maträtt med kostcirkelns alla delar och lätt att laga,om man steker fiskpinnarna i ungnen.Det är bra och låg fett till och med nyttit
Mohamed
2007-01-13