Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fiskpinnar med gremolatamos

Spröda fiskpinnar tillsammans med fluffigt gremolatamos, som innehåller citron, vitlök och persilja, är utmärkt och behagligt att laga till vardags. Servera med en färggrann sallad och gott bröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tillaga potatismoset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Blanda i citron, vitlök, persilja och eventuellt olivolja, smaka av med salt och peppar. Stek fiskpinnarna gyllenbruna. Servera tillsammans med potatismoset, en grönsallad och bröd och ta en frukt efteråt.

För alla

Gör glutenfritt: välj glutenfria fiskpinnar (te x Pommes fisk).
Gör mjölkfritt: välj ett mjölkfritt pulvermos

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 paket fiskpinnar (à 500 g)
  • citron
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • persilja
  • ev 1 msk olivolja
  • 2 tsk salt
  • 1/2 msk smör till stekning av fiskpinnarna
  • peppar från kvarnen
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?