Fiskpinnar med gremolatamos
![Fiskpinnar med gremolatamos](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13948/cf_259/fiskpinnar_med_gremolatamos.jpg)
Spröda fiskpinnar tillsammans med fluffigt gremolatamos, som innehåller citron, vitlök och persilja, är utmärkt och behagligt att laga till vardags. Servera med en färggrann sallad och gott bröd.
![Fiskpinnar med gremolatamos](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13948/cf_259/fiskpinnar_med_gremolatamos.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 paket fiskpinnar (à 500 g)
citron
2 krossade vitlöksklyftor
persilja
ev 1 msk olivolja
2 tsk salt
1/2 msk smör till stekning av fiskpinnarna
peppar från kvarnen
För alla
Gör glutenfritt: välj glutenfria fiskpinnar (te x Pommes fisk).
Gör mjölkfritt: välj ett mjölkfritt pulvermos
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Var är instruktioner/ingredienser till gremolatamoset? ;)
Carola
2022-03-06