Tryffeldoftande triangoli med champinjonsallad
Vilken tur att det finns så här goda, och framförallt färdiga triangoli! Låt dofter från tryffeln och svamp fylla ditt kök, och avnjut sedan pastaknytena i en krämig sås, med en svampsallad och härlig broccoli. Vi lovar att det smakar lika gott som det doftar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2020
Ingredienser
2 portioner
150 g broccoli
1/2 påse salladslök (à 125 g)
250 g champinjoner
2 förp färsk fylld pasta med karljohansvamp & tryffel (à 125 g)
130 g crème av svamp med tryffel
1 dl smetana
1/2 dl mjölk
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3260 KJ / 767 kCal
Fett52 g
Salt5 g
Kolhydrater52 g
Protein22 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott! Enkelt att laga.
Madeleine
2020-06-04Den här pastan var vidrig, Jag personligen hatar matsvinn men det gick inte äta och gick raka vägen ner i soporna
Gabriel
2020-05-01Hej Gabriel! Vad tråkigt att höra att du inte gillade maten. Vi är tacksamma att du kommenterar och berättar vad du tycker så kan vi ta hänsyn till synpunkterna vid framtida receptskapande! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-05-04