Tryffeldoftande potatis- och purjolökssoppa med bönspread

4
0
Tryffeldoftande potatis- och purjolökssoppa med bönspread

Klassikern potatis- och purjolökssoppa står på kvällens meny. Den lena soppan värmer lika bra som den mättar och får extra god smak med några droppar tryffelolja. Som pricken över i:et serveras flatbread med en krämig bönspread till, en röra med vita bönor och färskost som smaksätts med färsk oregano. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2019

Tryffeldoftande potatis- och purjolökssoppa med bönspread

Ingredienser

2 portioner
380 g
stora vita bönor
1/2
kruka oregano
125 g
färskost med vitlök & örter
-
salt
-
peppar
1
förp flatbread (á 300 g)
150 g
snackpaprika
425 g
potatis- och purjolökssoppa
3 tsk
vit tryffelolja

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3310 KJ / 792 kCal
Fett 20 g
Salt 5 g
Kolhydrater 116 g
Protein 29 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept