Tryffelaioli

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
0
Tryffelaioli

En lyxig dip med fyllig smak av tryffel, vitlök och svamp. Majonnäs utgör basen i denna ljuvliga kalla sås. Med lite tryffelaioli är det enkelt att sätta guldkant på vilken måltid som helst, till exempel ugnsrostade grönsaker, kött eller kyckling!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tryffelaioli

Ingredienser

ca 1 dl
1 msk torkad svart trumpet- eller trattkantarell
1 dl majonnäs
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1/2 msk rödvinsvinäger
ca 1 tsk tryffelolja
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per 1 dl.
Energi3846 KJ / 919 kCal
Fett102 g
Salt1.92 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Friterad broccoli med tryffelaioli
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparriscrisp
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellcrème
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rapsaioli
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lime- och chiliaioli
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 15 min att tillaga