Tryffelaioli

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
0
Tryffelaioli

En lyxig dip med fyllig smak av tryffel, vitlök och svamp. Majonnäs utgör basen i denna ljuvliga kalla sås. Med lite tryffelaioli är det enkelt att sätta guldkant på vilken måltid som helst, till exempel ugnsrostade grönsaker, kött eller kyckling!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tryffelaioli

Ingredienser

ca 1 dl
1 msk  torkad svart trumpet- eller trattkantarell
1 dl  majonnäs
1   pressad vitlöksklyfta
1 msk  olivolja
1/2 msk  rödvinsvinäger
ca 1 tsk  tryffelolja
salt
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Näringsvärdet är beräknat per 1 dl.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3846 KJ / 919 kCal
Fett102 g
Salt1.92 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Friterad broccoli med tryffelaioli
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparriscrisp
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellcrème
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rapsaioli
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räkor med tryffelnobis och citronpurjo
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga