Tryffelaioli

8
0
Tryffelaioli

En lyxig dip med fyllig smak av tryffel, vitlök och svamp. Majonnäs utgör basen i denna ljuvliga kalla sås. Med lite tryffelaioli är det enkelt att sätta guldkant på vilken måltid som helst, till exempel ugnsrostade grönsaker, kött eller kyckling!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tryffelaioli

Ingredienser

ca 1 dl
1 msk
torkad svart trumpet- eller trattkantarell
1 dl
majonnäs
1
pressad vitlöksklyfta
1 msk
olivolja
1/2 msk
rödvinsvinäger
ca 1 tsk
tryffelolja
-
salt
-
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Näringsvärdet är beräknat per 1 dl.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3846 KJ / 919 kCal
Fett 102 g
Salt 1.92 g
Kolhydrater 3 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept