Sparriscrisp

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Sparriscrisp

Sparriscrisp är trevligt att servera på buffébordet eller som förrätt. Du lindar brödskivor runt sparrisarna och steker dem. Det blir krispigt och festligt. Sparrispaketen doppas sedan i en utsökt aioli.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Sparriscrisp

Ingredienser

20 stycken
10   gröna sparrisar
1   fryst formfranska (à ca 200 g)
500 g  smör
1   ägg

Aioli

1   äggula
1 msk  dijonsenap
1 msk  färskpressad citronjuice
1 dl  rapsolja
salt och peppar
2 tsk  tryffelolja (valfritt)
30 g  riven parmesan

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi460 KJ / 110 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Tryffelaioli
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sommarsparris med tryffelsmör
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klockargårdens knaperstekta abborre
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Flarn med sardeller och sparris
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre chaud pesto
Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Drumsticks med chipotleaioli och grillade grönsaker
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga