Sparriscrisp

3
0
Sparriscrisp

Sparriscrisp är trevligt att servera på buffébordet eller som förrätt. Du lindar brödskivor runt sparrisarna och steker dem. Det blir krispigt och festligt. Sparrispaketen doppas sedan i en utsökt aioli.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007

Sparriscrisp

Ingredienser

20 stycken
10 gröna sparrisar
1 fryst formfranska (à ca 200 g)
500 g smör
1 ägg

Aioli

1 äggula
1 msk dijonsenap
1 msk färskpressad citronjuice
1 dl rapsolja
salt och peppar
2 tsk tryffelolja (valfritt)
30 g riven parmesan

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 460 KJ / 110 kCal
Fett 9 g
Läs mer om näringsvärden