Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs

En riktigt moffig och god högrevsburgare som toppas med cheddarost, karamelliserad lök och tryffelmajonnäs. Syrlig rödkål och strimlad romansallad ger härligt krisp.

Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs

Ingredienser

4 portioner

Karamelliserad lök

2   gula lökar
2 msk  smör
salt
peppar

Portabello

200 g  portabellosvamp
2 msk  smör

Majonnäs

1 dl  majonnäs
tryffelolja att smaka av med

Grönsaker

50 g  rödkål
1 tsk  rödvinsvinäger
2 krm  salt
1/2   romansallad

Burgare

4   Scan frysta högrevsburgare (à 150 g)
4   skivor cheddarost
4   hamburgerbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3493 KJ / 836 kCal
Fett53 g
Salt4.5 g
Kolhydrater36 g
Protein52 g

Testa liknande recept

Cheddarsamosas
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kimchi grilled cheese
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Quesadilla
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Philly cheesesteak
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Glöggmarinerad cheddarost
Betyg 3.1 av 5.
73 personer har röstat
Över 60 min att tillaga