Tryffelaioli

Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tryffelaioli

En lyxig dip med fyllig smak av tryffel, vitlök och svamp. Majonnäs utgör basen i denna ljuvliga kalla sås. Med lite tryffelaioli är det enkelt att sätta guldkant på vilken måltid som helst, till exempel ugnsrostade grönsaker, kött eller kyckling!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tryffelaioli

Ingredienser

ca 1 dl
1 msk torkad svart trumpet- eller trattkantarell
1 dl majonnäs
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1/2 msk rödvinsvinäger
ca 1 tsk tryffelolja
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per 1 dl.
Energi3846 KJ / 919 kCal
Fett102 g
Salt1.92 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Friterad broccoli med tryffelaioli
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparriscrisp
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellcrème
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rapsaioli
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkor med tryffelnobis och citronpurjo
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad