Rapsaioli

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Rapsaioli

Rapsaioli är ett härligt krämigt tillbehör. Dijonsenap, vitlök och citron sätter fart på aiolin som passar till grillat kött och kyckling. Kan även med fördel serveras som dipp.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Rapsaioli

Ingredienser

1 sats
1   äggula
1/2 tsk  dijonsenap
1 dl  kallpressad rapsolja
2   pressade vitlöksklyftor
1 tsk  färskpressad citronjuice
1 krm  salt
1/2 krm  peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lime- och chiliaioli
Betyg 3 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparriscrisp
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aioli
Betyg 3.3 av 5.
264 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sardellaioli
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vitlöksmajonnäs
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Egen majonnäs
Betyg 3.1 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga