Rapsaioli

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rapsaioli

Rapsaioli är ett härligt krämigt tillbehör. Dijonsenap, vitlök och citron sätter fart på aiolin som passar till grillat kött och kyckling. Kan även med fördel serveras som dipp.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Rapsaioli

Ingredienser

1 sats
1 äggula
1/2 tsk dijonsenap
1 dl kallpressad rapsolja
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk färskpressad citronjuice
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lime- och chiliaioli
Betyg 3.1 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparriscrisp
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Aioli
Betyg 3.3 av 5.265 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sardellaioli
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitlöksmajonnäs
Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Egen majonnäs
Betyg 3.1 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad