Toskanska ”tortelli” med broccoli, ricotta och valnötter

Betyg 3.4 av 5.113 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Toskanska ”tortelli” med broccoli, ricotta och valnötter

Ett fantastiskt gott recept för dig som har lite tid och tålamod att göra hemlagad tortelli. Belöningen är bästa smaksättningen på tortellin - broccoli, parmesan, ricotta och valnötter! Utmärkt som förrätt, eller en lite lyxigare lunch.

Toskanska ”tortelli” med broccoli, ricotta och valnötter

Ingredienser

4 portioner

Pastadeg

450 g durumvetemjöl
4 ägg
1 äggula
1 msk olivolja
2 msk vatten
1 tsk salt

Fyllning

250 g broccoli (lätt tinad)
250 g ricottaost
1 1/2 dl hackade valnötter
5 msk riven parmesan
salt
svartpeppar

Salviasmör

100 g smör
1 knippe salvia

Till servering

parmesan

Gör så här

01:00:00
00:03:00
Recept och bild från Findus.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3825 KJ / 914 kCal
Fett47 g
Salt3.4 g
Kolhydrater87 g
Protein32 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Ravioli all’uovo - ravioli med äggula
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Gnocchi på rotselleri med ricotta och svamp
Betyg 3.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gnocchi med svartkål, blomkål och persiljericotta
Betyg 3.8 av 5.72 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fish & Crisp med ugnsgrillade potatis och smöriga ärter
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med kyckling, sparris och ricotta
Betyg 2.9 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad torskrygg med varm sallad på gurka, ärter, mynta och ingefära
Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad