Toskanska ”tortelli” med broccoli, ricotta och valnötter

Betyg 3.4 av 5.113 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Toskanska ”tortelli” med broccoli, ricotta och valnötter

Ett fantastiskt gott recept för dig som har lite tid och tålamod att göra hemlagad tortelli. Belöningen är bästa smaksättningen på tortellin - broccoli, parmesan, ricotta och valnötter! Utmärkt som förrätt, eller en lite lyxigare lunch.

Toskanska ”tortelli” med broccoli, ricotta och valnötter

Ingredienser

4 portioner

Pastadeg

450 g durumvetemjöl
4 ägg
1 äggula
1 msk olivolja
2 msk vatten
1 tsk salt

Fyllning

250 g broccoli (lätt tinad)
250 g ricottaost
1 1/2 dl hackade valnötter
5 msk riven parmesan
salt
svartpeppar

Salviasmör

100 g smör
1 knippe salvia

Till servering

parmesan

Gör så här

01:00:00
00:03:00
Recept och bild från Findus.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3825 KJ / 914 kCal
Fett47 g
Salt3.4 g
Kolhydrater87 g
Protein32 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Laxqueneller i currygryta
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad